cv ketel

ALS PROFESSIONELE LOODGIETER DORDRECHT BIEDEN WIJ U OOK:
LOODGIETERSWERK | LOODGIETER SPOEDSERVICE 

LOODGIETER DORDRECHT - cv ketel

UW loodgieter IN dordrecht voor:
 loodgieterswerk, cv ketel onderhoud - installatie - reparatie, en loodgieter spoedservice. 

cv ketel -  loodgieter dordrecht

Een cv-ketel wordt ook wel een verwarmingsketel genoemd. Het is een onderdeel van de gehele installatie dat zorgt voor warmte in huis. Denk hierbij aan warm water, maar ook dat er een aangename temperatuur binnen is. Door deze cv-ketel kan je je huis lekker opwarmen en het zorgt dat je een lekkere warme douche of bad kan nemen. Een CV ketel zorgt dus voor warmte in je huis. Dit werkt door middel van water dat opgewarmd wordt door de hitte van brandend gas. Dit verwarmde water wordt vervolgens door de radiotoren gepompt door de circulatiepomp. Deze radiotoren geven hun warmte af aan de omgeving en op deze manier wordt je huis verwarmd. Het afgekoelde water stroom weer terug naar de cv ketel en wordt opnieuw opgewarmd. De temperatuur wordt in de ruimte gemeten door de tempostaat en zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft. En zo werkt het ook met het warme water, dit wordt opgewarmd en komt uit de douche, bad of kraan. Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit ons huidige leven. Een koude douche is niet meer vanzelfsprekend, je wil gewoon lekker een warme douche en in de koude wintermaanden hou je jezelf ook niet warm met dekentjes en kaarsjes, daar heb je de centrale verwarming voor. Mocht het voorkomen dat je toch in een koud huis zit of dat de douche niet warm wordt, kan het zijn dat je problemen hebt met je cv-ketel. Ook kan het zijn dat je cv-ketel vervangen moet worden, er onderhoud moet worden gepleegd of dat deze inderdaad gerepareerd moet worden. 

CV Installatie Dordrecht

Als er een CV installatie gedaan moet worden in je woning, kan dit al binnen een dag voor je geregeld zijn. Dit is overigens wel een lastige taak en is zeker niet aan te raden om dit zelf te doen. Een ervaren installateur zal eerst de huidige ketel verwijderen en hier een nieuwe plaatsen. Bij de CV installatie Dordrecht zal de installateur de nieuwe verwarmingsketel op de juiste manier instellen en zal hierbij ook de verouderde kranen onder de ketel vervangen. Tegenwoordig maken de ketels bijna geen geluid meer, terwijl de oudere modellen nog lawaai maakten. Hierdoor is het mogelijk om deze ketels nu op verschillende plekken in je huis te laten installeren. Een veilige plek om de ketel te laten installeren is een plek in huis waar het niet vochtig is en waar het niet kan vriezen. Bij CV installatie Dordrecht zal de installateur je natuurlijk informeren over een veilige plek voor de ketel. informeren. 

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  CV onderhoud Dordrecht

  Net als andere apparatuur, heeft ook een cv ketel af en toe onderhoud nodig. Bij het CV onderhoud Dordrecht wordt de verwarmingsketel ontlucht, bijgevuld en goed nagekeken. Het is belangrijk dat dit op tijd en vakkundig gebeurt. Als dit niet op tijd of goed gebeurt, kan er slijtage ontstaan en maakt de kans op storingen veel groter. Als de ketel niet goed meer werkt, kan dit resulteren in energieverlies en heeft meestal geen optimaal rendement meer. Als je zelf niet over de vakkundige kennis bevat voor het onderhoud, helpen onze loodgieter graag bij de CV onderhoud Dordrecht.  

  CV reparatie Dordrecht

  Als uw cv-ketel een raar geluid maakt of zelf een storing aangeeft en dit gaat niet weg als je zelf onderhoud aan de cv-ketel hebt uitgevoerd, dan moet er wat aan gedaan worden. Het is belangrijk om je cv ketel dan goed na te laten kijken door een vakkundige loodgieter om zo oplopende kosten te voorkomen. Een niet goed werkende ketel kan zorgen voor koolstofdioxide vergiftiging en dit kan veel geld kosten, daarom is het aan te raden iemand te raadplegen voor CV reparatie Dordrecht. 

  cv ketel onderhoud loodgieter dordrecht
  nieuwe leidingen aanleggen dordrecht loodgieter

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST