services loodgieter dordrecht

UW loodgieter IN dordrecht EN OMGEVING: loodgieterswerk, cv ketel, spoedservice EN MEER!  

Laat uw dak aan onze ervaren dakdekkers over. U kunt op onze website van Dakdekker Breda een geheel vrijblijvend offerte formulier invullen zodat wij direct voor u aan de slag kunnen en een overzicht voor uw dakdekker klus kunnen creëren. Helder, duidelijke communicatie zodat u zonder verassingen een zorgeloze ervaring heeft. Er zijn verscheidene services die wij aanbieden als dakspecialist omgeving Breda, welke u hieronder kunt zien. Natuurlijk begrijpen wij dat elk dag, elk huis en elke situatie uniek is, daarom kunt u altijd bellen om met een van onze dakexperts te spreken. Wij geloven in vakwerk en nemen graag uw zorgen rondom een nieuw, versleten of lekkend dak weg. Laat uw klus over aan onze ervaren dakdekkers en u zit er het gehele jaar weer warm en droog bij. Betaalbaar en vakkundig uw dak laten inspecteren, repareren, isoleren en meer!

DAKINSPECTIE & ONDERHOUD

Onderhoud nodig aan uw dak? Laat een dak inspectie doen door onze dakdekkers waarbij zij de staat van uw dak zullen beoordelen. Door een regelmatige controle, kunnen hoge kosten worden voorkomen.

DAKISOLATIE

Goede dakisolatie zorgt voor het behoud van temperatuur in huis. Als uw huis niet goed geïsoleerd is, kan er veel warmte verloren gaan door het dak. In Breda en omgeving gaan onze vakmensen graag voor u aan de slag.

DAKLEKKAGE & DAKREPARATIE

Niets zo vervelend als een lekkage, daar begrijpen wij alles van. Een lekkage kan verschillende oorzaken hebben, maar deze moet zo snel mogelijk hersteld worden. Zo kan verdere schade aan uw dak voorkomen worden.

DAKINSTALLATIE

Met onze vakkundige dakspecialisten kunt u met een gerust hart het installeren van een nieuw dak aan ons overlaten. Er zijn verscheidene mogelijkheden en deze nemen we graag met u door.

NIEUW DAK

Voor de dakdekking van een nieuw dak zijn er diverse mogelijkheden. Heeft u een plat dak of een schuin dak? Voor beide zijn er verschillende materialen, kleuren en technieken beschikbaar. U heeft hier een ruime keuze en kan uitzoeken wat goed past bij uw woning.

NOKVORST

De nokvorst is het hoogste gedeelte van het dak waar de twee dakvlakken samen komen. Het is belangrijk dat deze goed vast blijven zitten, zodat uw dakpannen niet los gaan zitten. In de regio Breda zijn wij werkzaam om dit voor u te repareren of controleren.

LOOD- EN ZINKWERKEN

Voor de verbindingen van het dak met een dakgoot, schoorsteen of dakkapel, maken wij gebruik van lood en zink. Beide materialen zijn duurzaam en laten geen water door, waardoor het weinig tot geen onderhoud nodig heeft en zorgt dat het vocht buiten blijft.

SCHOORSTEEN RENOVATIE

Benieuwd naar de status van uw schoorsteen? Dan kunt u een inspectie aanvragen en zullen onze dakdekkers in Breda beoordelen wat de staat van uw schoorsteen is. Hierbij wordt zowel de buitenzijde als de binnenzijde van de schoorsteen beoordeeld.

advies op maat?

WIJ HELPEN U GRAAG VERDER

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

    vooR MEER INFORMATIE