spoedservice

ALS PROFESSIONELE LOODGIETER DORDRECHT BIEDEN WIJ U OOK:
LOODGIETERSWERKCV KETEL ONDERHOUD, PLAATSEN OF REPARATIE

LOODGIETER DORDRECHT - spoedservice

UW loodgieter IN dordrecht voor:
 loodgieterswerk, cv ketel onderhoud - installatie - reparatie, en loodgieter spoedservice. 

De spoedservice van Loodgieter Dordrecht staat altijd voor je klaar zonder afspraak. Mocht het toilet verstopt zitten, er een lekkage zijn of de verwarming niet meer werken. Niets zo vervelend om een heel weekend te moeten wachten totdat dit gerepareerd wordt. Als je een probleem ondervindt in huis, waar niet mee gewacht kan worden, kan je gebruik maken van de spoedservice van Loodgieter Dordrecht.  

lekkage - loodgieter dordrecht

Een lekkage in huis is al vervelend zelf, maar dit kan ook nog leiden tot meer schade. Denk hierbij aan vlekken in het plafond, scheuren in het huis of waterschade aan meubels. Als het langer aanblijft, kan het zelfs gaan schimmelen, waardoor weer de kwaliteit af neemt van het dak of de muur. Een lekkage komt meestal voor bij een kraan, douche of door een wasmachine. Ziet u zelf wel de lekkage, maar geen idee waar het vandaan komt, laat een deskundige hiernaar kijken. Onze vakmensen zijn erin gespecialiseerd om oorzaken van lekkages op te sporen en dit te verhelpen.  

verstopping riool - loodgieter dordrecht

Gemiddeld komt een verstopt riool per huishouden eens in de tien jaar voor. Dit is natuurlijk een gemiddelde, dus het ene huishouden kan er nooit last van hebben, terwijl een ander huishouden er vaker last van heeft. De oorzaken van een verstopping zijn voornamelijk aangekoekt vet of een verouderd rioolsysteem. Wat ook een vaak voorkomende oorzaak is, is het overmatig gebruik van toiletpapier of dat het riool gebruikt wordt voor dingen waar het niet voor bedoeld is. Er kunnen soms dingen doorgespoeld worden, die niet bedoeld zijn om in het riool te belanden, wat zorgt voor een opstopping. Het gevolg van een rioolverstopping kan zijn dat het niet meer mogelijk is om uw toilet te gebruiken, omdat deze simpelweg niet meer doorspoelt. Of wel doorspoelt, maar dat het niet meer weg loopt en als je dan doorspoelt dat het overspoelt. Dit kan ook bij een gootsteen voorkomen, dat het water niet meer wegloopt. Eerst kunt u proberen met een ontstopper te proberen zelf de blokkade op te heffen. 

VRAAG EEN GRATIS
VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

  Mocht je dit geprobeerd hebben, maar er is geen beweging in te krijgen, kan Loodgieter Dordrecht je hier natuurlijk bij helpen. Zij hebben veel ervaring hiermee en kunnen je helpen de oorzaak van de verstopping te vinden en deze op te lossen. Iedereen wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt en daarom is er een ontstoppingsdienst die altijd bereikbaar is voor acute problemen. Bij een verstopping, wordt er altijd eerst gezocht naar de oorzaak door middel van een inspectie. Hier is speciale apparatuur voor dat gebruikt wordt, waarmee de locatie en oorzaak van het probleem snel kunnen detecteren. Afhankelijk wat het probleem is van de verstopping, zal bepaald worden wat de verdere werkwijze zal zijn.  

  PROBLEMEN MET CENTRALE VERWARMING - LOODGIETER DORDRECHT

  Het is vanzelfsprekend dat als je in een koud huis komt en de verwarming aanzet, dat het lekker warm wordt. Maar wat als het niet warm wordt? Om in een koud huis te zitten in de koude wintermaanden is vervelend, dus dat wil je zo snel mogelijk verholpen hebben. Met de spoedservice van Loodgieter Dordrecht zullen onze vakmensen voor je klaar staan om de verwarming te repareren, zodat je je huis weer lekker kunt opwarmen en een warme douche kunt nemen.  

  Loodgieter Dordrecht
  Loodgieter dordrecht cv ketel installatie

  HEEFT U VRAGEN? BEL GERUST